Wat zijn de tarieven van Gym Industries?

Passend programma

 

Bij Gym Industries krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van € 41.00  tot € 73.50 per maand voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Wat onze leden zeggen

Eén van de coolste sportscholen waar ik ooit ben geweest. 100% de beste sportschool van Haarlem. Als u denkt dat u een betere sportschool zult vinden, raad ik u aan uw levenskeuzes opnieuw te beoordelen en onmiddellijk psychiatrische hulp te zoeken.

– Andrew

EINDELIJK een fijne Gym gevonden! De lessen zijn met maximaal 8 personen wat prettig is want er is veel focus voor iedereen. De trainers zijn stuk voor stuk toppers! En verder is het sfeertje goed en is het soms zelfs gezellig :-)Ik hoop hier nog heel lang te trainen!

-Annemarie

Het is een geweldige sportschool. Eersteklas uitrusting.  Zeer gekwalificeerde trainers. Vriendelijke sfeer. Ik raad aan

-Rafal Zagorski

Jouw voordelen bij Gym Industries in Haarlem

 

Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Community gevoel

Word deel van een ondersteunende fitnessgemeenschap die je inspireert en motiveert om elke trainingssessie tot een succes te maken.

Professionele coaches

Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen, zodat jij het maximale uit je training haalt.

Veelzijdig aanbod

Een breed scala aan Groepslessen, premium apparatuur en professionele begeleiding voor een complete en persoonlijke trainingservaring.

Hoe werkt het?

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou. Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Gym Industries!

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl!

 
Maak kennis met The Gym Industries en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de “Gym Industries” lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?