Zet de eerste stap naar een fitter leven en start met afvallen

Ontvang direct alle (start)informatie voor Gym Industries Haarlem!

Bereik jouw fitnessdoelen met Fitness, Small Group Training en Bokslessen. Ontdek Gym Industries Haarlem, waar je echt begeleid wordt.

✅ Word fitter, slanker en sterker

✅ Altijd een 100% persoonlijke training

✅ Trainingsprogramma op maat

Gym Industries Haarlem helpt leden fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven.

Wat onze leden zeggen

“Wat een fantastische sportschool, midden in de Waarderpolder , parkeren is geen probleem. Enthousiaste, professionele  trainer, goede trainingstoestellen. Een boxring in het midden, en groepslessen. Lekker kleinschalig, met voldoende aandacht voor de sporters. En heerlijke muziek, sfeer is geweldig ! Zeker de moeite waard !! Een aanwinst voor Haarlem!!”

-Doke Heeremans

“Het is een geweldige sportschool. Eersteklas uitrusting. Zeer gekwalificeerde trainers. Vriendelijke sfeer. Ik raad aan”

-Rafal Zagorski

“Eén van de coolste sportscholen waar ik ooit ben geweest. 100% de beste sportschool van Haarlem. Als u denkt dat u een betere sportschool zult vinden, raad ik u aan uw levenskeuzes opnieuw te beoordelen en onmiddellijk psychiatrische hulp te zoeken.”

-Andrew

“EINDELIJK een fijne Gym gevonden! De lessen zijn met maximaal 8 personen wat prettig is want er is veel focus voor iedereen. De trainers zijn stuk voor stuk toppers! En verder is het sfeertje goed en is het soms zelfs gezellig :-)Ik hoop hier nog heel lang te trainen!”

– Annemarie

Maak nu kennis met Gym Industries Haarlem

Wil jij ook op een eenvoudige manier jouw fitness doel behalen, maar weet je niet zeker waar en hoe je moet beginnen? Vraag vrijblijvend alle (start)informatie aan over fitness bij Gym Industries Haarlem en ontdek de leukste sportschool van Haarlem.

✅ Sport onder professionele begeleiding
✅ Altijd persoonlijke aandacht
✅ Geschikt voor elk niveau

Al meer dan 574 mensen uit Haarlem gingen je voor en hebben hun doel behaald! Vraag nu alle (start)informatie aan.