Over Gym Industries in Haarlem

Gym Industries helpt leden sinds 2013 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefles. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Gym Industries in Haarlem is jouw persoonlijke coach.

Waarom Gym Industries?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Gym Industries altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Community gevoel

Word deel van een ondersteunende fitnessgemeenschap die je inspireert en motiveert om elke trainingssessie tot een succes te maken.

Veelzijdig aanbod

Een breed scala aan Groepslessen, premium apparatuur en professionele begeleiding voor een complete en persoonlijke trainingservaring.

Professionele coaches

Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen, zodat jij het maximale uit je training haalt.

Het Gym Industries Team

MICK

SMALL GROUP TRAINING, PERSONAL TRAINING, FITNESS

Sanne

WORK BEHIND THE SCENES, SMALL GROUP TRAINING, BUT(T) MOST BBB

Jaimy

SMALL GROUP TRAINING, PERSONAL TRAINING FITNESS

Elias

SMALL GROUP TRAINING, PERSONAL TRAINING FITNESS

Angelo

BOKSEN, KICKBOKSEN, SMALL GROUP TRAINING, PERSONAL TRAINING, FITNESS

Andreas

BOKSEN, KICKBOKSEN, PERSONAL TRAINING

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

 Wat onze leden zeggen

Eén van de coolste sportscholen waar ik ooit ben geweest. 100% de beste sportschool van Haarlem. Als u denkt dat u een betere sportschool zult vinden, raad ik u aan uw levenskeuzes opnieuw te beoordelen en onmiddellijk psychiatrische hulp te zoeken.

-Andrew

EINDELIJK een fijne Gym gevonden! De lessen zijn met maximaal 8 personen wat prettig is want er is veel focus voor iedereen. De trainers zijn stuk voor stuk toppers! En verder is het sfeertje goed en is het soms zelfs gezellig :-)Ik hoop hier nog heel lang te trainen!

-Annemarie

Het is een geweldige sportschool. Eersteklas uitrusting. Zeer gekwalificeerde trainers. Vriendelijke sfeer. Ik raad aan

-Rafal Zagorski

Wat een fantastische sportschool, midden in de Waarderpolder , parkeren is geen probleem. Enthousiaste, professionele  trainer, goede trainingstoestellen. Een boxring in het midden, en groepslessen. Lekker kleinschalig, met voldoende aandacht voor de sporters. En heerlijke muziek, sfeer is geweldig ! Zeker de moeite waard !! Een aanwinst voor Haarlem !!

-Doke Heeremans

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Gym Industries in Haarlem: Jouw partner voor Fitter worden, Sterker worden en Ontspannen

Het is al meer dan 10 jaar bekend dat Gym Industries mensen uit Haarlem helpt op het gebied van Fitness, Personal Training en Boksen. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefles en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!