OVER ONS

ONZE GYM

Welkom bij Gym Industries! Laten we even kennis maken met een van de meest rustieke, moderne, middelgrote sportschool in Haarlem.

Als je onze sportschool binnen loopt, vallen de apparaten van Matrix direct op. Deze zijn namelijk nieuw aangeschaft in de zomer van 2023! Als je de hoek omloopt komt er een grote ruimte tevoorschijn, met in het midden een grote boksring. Wij zijn een van de weinige sportscholen in deze omgeving met een boksring in gebruik. Voorbij de boks-area geven we achter op de groene mat Small group trainingen. Lekker gepersonaliseerd, zodat we een goeie techniek en sfeer over kunnen brengen. Liever Personal training? Dat kan altijd op aanvraag!  Na het trainen kun je bij ons een douche nemen voor je weer vertrekt. Onze gym is makkelijk te bereiken en parkeren kan tot 2 uur gratis voor de deur. Mits je natuurlijk niet op de fiets komt. Gymmen kan bij ons vanaf 18 jaar!

OWNER

Gym Industries is in 2013 opgericht en sinds 2020 in het bezit van Mick Koers. “Na 8 jaar te hebben gewerkt bij de politie lag mijn hart toch ergens anders. Net voor Corona begon heb ik Gym Industries overgenomen. Na een bewogen, maar uitdagende start ben ik hier nog steeds erg blij mee!  Met mijn passie voor sport hoop ik onze leden te enthousiasmeren en te motiveren. Sporten is meer dan alleen bewegen. Het hoort bij een gezonde fysieke en mentale gezondheid. Daarom is er altijd wel een motivatie om een sport te vinden die bij je past. Een ander belangrijk doel is om de sportschool persoonlijk te houden. Ik ken iedereen, mensen komen sporten voor het aanbod maar ook voor de niet ‘overvolle’ gym. Hier blijf ik wel voor waken. Sporten is ontspanning, en dan kan bij ons bijna elk moment van de dag.

Samen met mijn team doen wij er alles aan om jou op een goede manier en vooral met veel plezier te laten sporten in onze gym!”
– Mick

ONZE TRAINERS

Small group training, Personal training, fitness

Mick

Work behind the scenes, Small group training, but(t) most BBB

Sanne

Boksen, kickboksen, personal training

Andreas

Small group training, Personal training fitness

Elias

Boksen, kickboksen, Small group training, Personal training, fitness

Angelo

Small group training, personal training fitness

Jaimy