Bring a Friend – en sport 3 maanden met 50% korting!

Nieuwe leden starten met een gratis proefles.

Nu aanvragen: 3 maanden 50% korting op je lidmaatschap

 

Ontvang 3 maanden 50% korting op je lidmaatschap*

Samen trainen is veel leuker! Train je al bij Gym Industries en wil een vriend/vriendin van jouw ook lid worden bij ons? Laat jouw gegevens en de gegevens van je vriend/vriendin hieronder achter en plan een bezoek in. Wij regelen de bring-a-friend inschrijving en regelt dat jij 3 maanden met 50% korting kan sporten!

* Maximaal 3x te gebruiken

Wat onze leden zeggen

Eén van de coolste sportscholen waar ik ooit ben geweest. 100% de beste sportschool van Haarlem. Als u denkt dat u een betere sportschool zult vinden, raad ik u aan uw levenskeuzes opnieuw te beoordelen en onmiddellijk psychiatrische hulp te zoeken.

-Andrew

EINDELIJK een fijne Gym gevonden! De lessen zijn met maximaal 8 personen wat prettig is want er is veel focus voor iedereen. De trainers zijn stuk voor stuk toppers! En verder is het sfeertje goed en is het soms zelfs gezellig :-)Ik hoop hier nog heel lang te trainen!

-Annemarie

Het is een geweldige sportschool. Eersteklas uitrusting. Zeer gekwalificeerde trainers. Vriendelijke sfeer. Ik raad aan

-Rafal Zagorski

Wat een fantastische sportschool, midden in de Waarderpolder , parkeren is geen probleem. Enthousiaste, professionele  trainer, goede trainingstoestellen. Een boxring in het midden, en groepslessen. Lekker kleinschalig, met voldoende aandacht voor de sporters. En heerlijke muziek, sfeer is geweldig ! Zeker de moeite waard !! Een aanwinst voor Haarlem !!

-Doke Heeremans

BOOST JE WORKOUTS: Nodig Vrienden Uit en Ontvang 3 Maanden 50% korting op je sportabonnement bij Gym Industries in Haarlem.

Door samen te trainen, stimuleer je elkaar en haal je meer uit elke workout. Nodig je vrienden uit om mee te doen en ontvang 3 maanden 50% korting op je lidmaatschap bij Gym Industries. Dit kan je wel tot 3x doen en dat betekend 9 maanden sporten met 50% korting.

Let op: de gratis maand sporten gaan in bij de eerstvolgende incasso.

Nodig jouw vrienden uit!

Liever eerst uit proberen? Nodig je vrienden uit voor een gratis proefles!