Menu

About

Small Group Training
Je krijgt intensieve begeleiding door een personal trainer in een groep tot maximaal acht personen waarbij de focus in de training ligt op kracht, uithoudingsvermogen en een juiste lichaamshouding.

BBB
Benen, billen en buik.
In een groep van max. 8 personen pakken we deze spiergroepen aan. De les bestaat uit kracht en spierconditie. In de les gebruiken we weerstandsbanden, gewichten en eigen lichaamsgewicht. No sweat, no beauty. No squat no booty!


Boxing
In de boksles wordt de nadruk met name gelegd op het aanleren van de basis. Heb je geen verlangen om te sparren, maar wil je wel alle moves van het boksen leren én er een goede workout aan over te houden? Dan is dit de les voor jou!

Personal training
Heb je net een extra zetje nodig of zoek je iemand die je helpt met het behalen van je persoonlijke doelen? Dan is personal training echt iets voor jou! Samen zoeken we de trainer die het beste bij je past.

Bedrijfsclinic
Ben jij op zoek naar een actief en leuk teamuitje? Bij ons kun je met een groep van max 14 personen komen boksen of kickboksen onder begeleiding van onze trainer(s). Dus of je nu met je hockeyteam of collega’s komt, iedereen kan een aanvraag doen via ons e-mail adres!

Kickboxing
In deze zaktraining combineren we kickboks technieken met een intensieve, maar leuke kracht- en conditietraining. Om alle technieken goed aan te leren, wordt er gebruik gemaakt van de trap- en stootkussens en de boks zakken.

Fitness
Fitness is de meest beoefende sportvorm ter wereld, een van de beste manieren om in een betere algehele conditie te komen. Wij bieden ruime openingstijden en veel ruimte met diverse krachtapparaten en losse gewichten om zo optimaal te kunnen trainen.

  • In onze sportschool kun je sporten vanaf 18 jaar.