Het aanbod van Gym Industries

Ontdek het veelzijdige Small Group Training-, Fitness- en Boksaanbod van Gym Industries in Haarlem

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fitness

In de zomer van 2023 is al onze fitnessapparatuur vervangen door nieuwe Matrix-machines. Je kunt zeven dagen per week trainen in onze sportschool. Als je je spieren in een rustige omgeving wilt trainen, ben je hier aan het juiste adres!

Boxing

De boksles richt zich voornamelijk op het aanleren van de basis via zaktraining en, indien gewenst, sparren met pads. Wil je alle bewegingen van het boksen leren en een goede workout krijgen? Dan is deze les iets voor jou!

Kickboxing

Tijdens deze zaktraining combineren we kickbokstechnieken met een intensieve en plezierige kracht- en conditietraining. Om alle technieken goed aan te leren, maken we gebruik van trappen, stootkussens en bokszakken.

Personal Training

We hebben diverse gecertificeerde trainers voor persoonlijke begeleiding. Laat ons je voorkeuren weten, en wij vinden de trainer die het beste bij jou past.

Small Group Training

Ontvang uitgebreide begeleiding van een trainer in een groep van maximaal 8 personen. De focus ligt op kracht, uithoudingsvermogen en juiste trainings technieken. Je vindt het op ons schema onder ‘G.I. Strength’, ‘Workout of the Day’, ‘BBB’ en ‘G.I. Power Hour.

Wat onze leden zeggen

“Eén van de coolste sportscholen waar ik ooit ben geweest. 100% de beste sportschool van Haarlem. Als u denkt dat u een betere sportschool zult vinden, raad ik u aan uw levenskeuzes opnieuw te beoordelen en onmiddellijk psychiatrische hulp te zoeken.”

-Andrew

EINDELIJK een fijne Gym gevonden! De lessen zijn met maximaal 8 personen wat prettig is want er is veel focus voor iedereen. De trainers zijn stuk voor stuk toppers! En verder is het sfeertje goed en is het soms zelfs gezellig :-)Ik hoop hier nog heel lang te trainen!

-Annemarie

Het is een geweldige sportschool. Eersteklas uitrusting. Zeer gekwalificeerde trainers. Vriendelijke sfeer. Ik raad aan

-Rafal Zagorski

Wat een fantastische sportschool, midden in de Waarderpolder , parkeren is geen probleem. Enthousiaste, professionele  trainer, goede trainingstoestellen. Een boxring in het midden, en groepslessen. Lekker kleinschalig, met voldoende aandacht voor de sporters. En heerlijke muziek, sfeer is geweldig ! Zeker de moeite waard !! Een aanwinst voor Haarlem !!

-Doke Heeremans

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 
Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefles.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van Boxing tot Small Group Training bij Gym Industries

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 10 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Haarlem. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Boxing, fitness, Small Group training, Personal Training en Kickboxing. Met onze Gratis Proefles en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.