Wij zijn geen 'traditionele' sportschool. Wij geloven in pure sport, fitness, boksen en small group training, waarbij je een verbond aan gaat met jezelf.
Sporten is meer dan bewegen alleen, het is een way of life.

Wat bieden wij?

Small Group Training
Je krijgt intensieve begeleiding door een personal trainer in een groep tot maximaal acht personen waarbij de focus in de training ligt op kracht, uithoudingsvermogen en een juiste lichaamshouding.

Kickboxing
In deze zaktraining combineren we kickboks technieken met een intensieve, maar leuke kracht- en conditietraining. Om alle technieken goed aan te leren, wordt er gebruik gemaakt van de trap- en stootkussens en de bokszakken.

Boxing
In de boksles wordt de nadruk met name gelegd op het aanleren van de basis. Heb je geen verlangen om te sparren, maar wil je wel alle moves van het boksen leren én er een goede workout aan over te houden? Dan is dit de les voor jou!

Personal training
Heb je net een extra zetje nodig of zoek je iemand die je helpt met het behalen van je persoonlijke doelen? Dan is personal training echt iets voor jou! Samen zoeken we de trainer die het beste bij je past.

Outdoor Gym
Vind je het fijn om ook buiten te kunnen sporten? Tijdens de zomerperiode bieden we op het buitenterrein van de gym small group training aan.

Fitness
Fitness is de meest beoefende sportvorm ter wereld, een van de beste manieren om in een betere algehele conditie te komen. Wij bieden ruime openingstijden en veel ruimte met diverse krachtapparaten en losse gewichten om zo optimaal te kunnen trainen.

Train
with us

Ben jij enthousiast, doelgericht en grensverleggend? Mail ons en start jouw training vandaag!


info@gym-industries.nl